top of page
Schilder & decoratiewerken JuRne

PIEKFIJNE AFWERKING VAN BINNEN- EN BUITENSCHILDERWERKEN

strook1.png

SCHILDERWERKEN VAN TOPKWALITEIT

Verdient uw eigendom een nieuwe lik verf, dan vindt u bij Schilder- en decoratiewerken JuRne de professionals die u nodig hebt. Jurgen en Rune nemen alle schilderwerken op zich, zowel binnen als buiten.

Geen enkele werkomgeving is hen vreemd; zij gaan aan de slag in privéwoningen maar evenzeer in winkels, kantoren en soms in scholen. Zo hebben Jurgen en Rune al lijnen aangebracht op een bedrijfsparking of voor een verkeersparcours op de speelplaats van een basisschool. Ook de gemeenschappelijke delen in een appartementsgebouw hebben ze al meermaals geschilderd.

Zij schenken veel aandacht aan de voorbereiding want enkel zo zijn een perfecte eindafwerking én een duurzaam resultaat verzekerd. U kunt op hen rekenen voor:

  • Bijpleisteren of plaatsing van Gyproc om oude muren te herstellen of te verbergen

  • Schilderen van muren en (houten) plafonds

  • Lakken van houtwerk en mdf-kasten

  • Schilderen van deuren, trappen, radiatoren

  • Vernissen of beitsen van ramen en buitendeuren

  • Schilderen van buitengevels

  • Restauratie van panden, bijvoorbeeld van beschermd erfgoed 

  • Kaleiwerken

  • ....

Anker 1
1.jpg

ADVIES IN UW STIJL, SMAAK EN BUDGET

Het bovenstaande is het motto van Schilder- en decoratiewerken JuRne. Door hun expertise kunnen Jurgen en Rune u kleuradvies op maat geven. Zij hebben een oog voor het samengaan of net geslaagd contrast van kleuren dat van een elke woon- en werkomgeving een harmonieus geheel maakt. Daarnaast zweren zij nog bij deze stelregel: stielwerk hoeft niet onbetaalbaar te zijn!

Een woordje uitleg: schilderwerken hebben een prijskaartje, daar moeten we niet flauw over doen. En al helemaal als u gaat voor een complete make-over van uw woning. Sommige mensen kiezen voor topkwaliteit en de duurste materialen. Andere mensen willen de werken en de kosten spreiden. En daaraan komt Schilder- en decoratiewerken JuRne graag tegemoet.

246272231_869764617243006_6805889253730851356_n.jpg
documentstore-9.jpg
1.jpg

JURGEN EN RUNE DENKEN MET U MEE EN HOUDEN UW BUDGET INDACHTIG

Zij gebruiken drie verschillende kwaliteiten van verf wat hen toelaat om te differentiëren. Bijvoorbeeld: een duurdere verf voor de living en de keuken en een goedkopere verf voor de slaapkamers en de zolder. U kunt er ook voor opteren om niet alle ruimtes gelijktijdig te laten schilderen. Bij Schilder- en decoratiewerken JuRne ontvangt u voor elke kamer een aparte offerte en gespreid in de tijd, wanneer het voor uw budget best uitkomt. Zo wordt het voor iedereen mogelijk om een stielman in huis te halen!

Anker 2

TOPSERVICES VOOR PARTICULIEREN EN ZELFSTANDIGEN

Maar daarmee is niet alles gezegd. Schilder- en decoratiewerken JuRne stellen privé-eigenaren en zelfstandigen nog twee extra services voor. Ten eerste bieden zij hun klanten een onderhoudscontract aan om hun eigendom op geregelde tijdstippen op te frissen zodat het er altijd netjes voorkomt. Dat is uitermate belangrijk als het gebouw in kwestie verhuurd wordt. En dat brengt ons bij de tweede troef van dit schildersbedrijf. Jurgen en Rune zijn uw partner bij uitstek om uw onroerend goed klaar te maken voor oplevering bij verkoop of voor verhuur. Interessant, niet?

OVERWEEGT U SCHILDERWERKEN IN HUIS?

Aarzel niet om uw plannen met ons te bespreken en een gratis offerte aan te vragen!

logo jurne1.png
  • White Facebook Icon
bottom of page